ΤΟ ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΟ ΙΝΤΕRΝΕΤ THΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΓΕΝΙΑΣ ΕΦΤΑΣΕ

Όπου κι αν βρίσκεστε, απολαύστε δορυφορικό internet χωρίς κανέναν συμβιβασμό. Απεριόριστα Δεδομένα. Ασύλληπτες Ταχύτητες. Έως 50 MBps
Μέχρι τώρα ήξερες δύο ειδών ευρυζωνικές συνδέσεις: Το σταθερό και το mobile Internet. Μάθε λοιπόν ότι υπάρχει και το δορυφορικό #ΙΝΤΕΡΝΕΤ !!!!!
www.electromarinaservice.com

Η δορυφορική ευρυζωνική σύνδεση άλλαξε. Η bigblu εξασφαλίζει υψηλότερες ταχύτητες, καλύτερη σχέση ποιότητας-τιμής και απεριόριστα δεδομένα. Ήρθε η στιγμή να συνδεθείτε.

Είμαστε οι ειδικοί στα θέματα σύνδεσης. Είμαστε μια εταιρεία που ανήκει στην Εναλλακτική Αγορά Τηλεπικοινωνιών και η οποία συνδέει ανθρώπους, επιχειρήσεις και επαγγελματίες, προσφέροντας πρόσβαση σε internet υψηλής ταχύτητας σε δυσπρόσιτες περιοχές. Αποστολή μας είναι να εξασφαλίσουμε σύνδεση σε όσους δεν είχαν μέχρι τώρα. Πιστεύουμε ότι η καλύτερη σύνδεση ανοίγει νέες απεριόριστες ευκαιρίες, για αυτό συνεργαζόμαστε με άτομα παρόμοιων αντιλήψεων και χρησιμοποιούμε προηγμένες τεχνολογίες, για να εξασφαλίσουμε αστραπιαία δορυφορική συνδεσιμότητα.

Σε μια προσπάθεια να υπερβούμε τα στενά όρια της συμβατικής τεχνολογίας, εργαζόμαστε ακούραστα για να γεφυρώσουμε το ψηφιακό χάσμα, διασφαλίζοντας ότι πελάτες μας σε ολόκληρο τον πλανήτη μπορούν να βασίζονται σε εμάς για να έχουν τη σύνδεση που τους αξίζει και κατ’ επέκταση πρόσβαση σε ό,τι είναι πιο σημαντικό για εκείνους.

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ;

ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ

Χάρη στην ευρεία γκάμα τεχνολογιών μας, σας προσφέρουμε σύνδεση σε περιοχές που άλλοι δεν φτάνουν.

ΤΕΧΝΙΚΟΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΣΕ ΤΟΠΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ

Ένα αξιόπιστο δίκτυο μηχανικών σάς βοηθάει να συνδεθείτε

ΕΓΓΥΗΣΗ ΚΑΛΥΤΕΡΗΣ ΤΙΜΗΣ

Εάν βρείτε αλλού χαμηλότερη τιμή για τα πακέτα μας,

θα σας χαρίσουμε τη διαφορά – εγγυημένα.

ΑΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ

Πάνω από 10 χρόνια εμπειρίας στην εξασφάλιση ευρυζωνικής σύνδεσης υψηλής ταχύτητας σε πελάτες

ΕΓΓΥΗΣΗ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΒΛHΜΑΤΑ

14 ημέρες εγγύηση χωρίς προβλήματα

electromarina-service-logo

 

http://www.electromarinaservice.gr/index.php/bigblu.html