Πέμπτη, 30 Μαΐου, 2024

Η εταιρεία ELECTOMARINA SERVICE, ιδρύθηκε το 1983 από τον ΝΙΚΟ ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟ έπειτα από μακρόχρονη εμπειρία στον τομέα της συντήρησης και της επισκευής πλοίων.

Από τα πρώτα χρόνια της ύπαρξης της δραστηριοποιήθηκε στον χώρο της ναυτιλίας και ειδικότερα σε εργασίες σε ηλεκτρονικά συστήματα, αυτοματισμούς, ηλεκτρονικές επισκευές υψηλής τεχνολογίας επικοινωνιών εκπομπής και λήψης, συστήματα έρευνας και διάδοσης στη θάλασσα, συστήματα γεωλογικής έρευνας, ρομποτικές οπτικό ηχητικές συσκευές underwater.

Στην πορεία των ετών και με την συνεχόμενη συσσώρευση εμπειρίας, τεχνογνωσίας αλλά και την επένδυση σημαντικών κεφαλαίων σε εξειδικευμένο εξοπλισμό τέθηκε στρατηγικός στόχος μας η επέκταση σε ένα σύγχρονο εξοπλισμένο SERVICE για άλλα τα δορυφορικά συστήματα εν πλω η επίγεια. Με γνώμονα πάντα την καλύτερη εξυπηρέτηση των αναγκών του κάθε πελάτη. Τα 40 χρόνια εμπειρίας μας, η συνεργασία μας με όλες τις εταιρείες δορυφορικών συστημάτων σε ανταλλακτικά και προμήθεια συστημάτων μετάδοσης και λήψης ήχου και εικόνας στην ελληνική αγορά, η διατήρηση τεχνολογικής αιχμής μέσω επενδύσεων σε ηλεκτρονικό & μηχανολογικό εξοπλισμό και παράλληλα οι συνεχείς προσπάθειες μας για επιμόρφωση του προσωπικού μας σχετικά με τις τρέχουσες εξελίξεις συνηγορούν υπέρ της ικανότητας μας για προσαρμοστικότητα στις διαφοροποιημένες συνθήκες που καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε σε κάθε νέο έργο που αναλαμβάνουμε.

Απόδειξη των παραπάνω αποτελεί η θετική ανταπόκριση της αγοράς στην εταιρεία μας που αποτυπώνεται στην συνεχή αύξηση του κύκλου εργασιών τόσο στο βιομηχανικό τομέα όσο και στην ναυτιλία. Καθώς επίσης και το γεγονός ότι είμαστε μέλη της εταιρείας ELMS και SATMAR και ως αποκλειστικός αντιπρόσωπος στην Ελλάδα και Κύπρο.

KNS Δορυφορικά Συστήματα

Τα νέα μοντέλα του μεγαλύτερου οίκου δορυφορικών κεραιών KNS TVRO SUPER TRACK mod S & K και VSAT mod A & Z συστήματα Marine Antenna σταθεροποιημένο σε 3 άξονες.

Και όλα αυτά εντοπίζοντας αυτόματα τον οποιοδήποτε εγκατεστημένο δορυφόρο, χωρίς παγώματα εικόνας και νεκρούς τομής σήματος.

Τα δορυφορικά συστήματα KNS είναι υψηλής ακρίβειας κινητού στόχου και μεγάλης θαλασσοταραχής, ακούραστη στόχευση δορυφόρου ακόμα και με 10 μποφόρ, ακούραστη στόχευση δορυφόρου υψηλής ταχύτητας, η μοναδική κεραία που προσφέρει υπηρεσίες που η άλλες κεραίες δεν μπορούν να σας προσφέρουν.

Εγκαθίστανται πολύ εύκολα σε σκάφη ,εκεί που χρειάζεστε τι διακριτική και αισθητική της λεπτομέρεια είτε σε ένα ποντοπόρο πλοίο ανοικτής θάλασσας που ταξιδεύει συνεχώς σε όλες τις ηπείρους, τώρα η χρήστες και τα μέλη του πληρώματος έχουν τι δυνατότητα να επικοινωνήσουν με τις οικογένειες τους και τα αγαπημένα τους πρόσωπα με e-mail, καθώς επίσης να ενημερωθούν για γεγονότα που τους ενδιαφέρουν μέσο ενός ηλεκτρονικού υπολογιστή η με το ασύρματο WIFI του πλοίου.

Τα δορυφορικά συστήματα KNS είναι αξιόλογα με στρατιωτικές προδιαγραφές σε στρατιωτικά πλοία κει όπου υπαρχή μεγάλο ηλεκτρομαγνητικό πεδίο.

Τα δορυφορικά συστήματα KNS είναι αξιόπιστης στιβαρής κατασκευής και μελλοντικών προδιαγραφών, και υψηλού τεστ παράδοσης.

Πρόσβαση σε δορυφορική τηλεόραση και να παρακολουθήσετε τα αγαπημένα σας προγράμματα όπως είδησης ποδόσφαιρο και ψυχαγωγία σε μακροχρόνια ταξίδια. Μπορείτε να επικοινωνήσετε άμεσα με δικά σας αγαπημένα άτομα, καθώς και BISNES VOICE, FAX, TELEX, INTERNET, και κάθε ανάγκη του πλοίου.

Μετά από τη μακρόχρονη εμπειρία μας, και την πολύ μεγάλη έρευνα στα δορυφορικά συστήματα πλοίων και η Electromarina Service με τα προϊόντα KNS σας προσφέρουμε λύσης για της επικοινωνίες σας αξιόπιστα και με λογικό κόστος αγοράs.

Discontinued Products

Electromarina Service  Electronics is committed to providing high quality, cost effective solutions to our customers. To this end, we make every effort to ensure product life cycles exist for as many years as possible. Rapidly changing technologies, component obsolescence and competitive pressures influence the level, timing and nature of demand for a particular product or group of products. All of this drives the need to introduce new products, technologies and services. For each discontinued model, we offer a direct replacement or functional equivalent model.

Should you have questions or require additional support in choosing replacement models please contact us directly. mob : 0030 69 44 813 947

ELECTORMARINA SERVICE ασχολείται με εργασίες όπως:

  • Δορυφορικά τηλέφωνα
  • Δορυφορικές κεραίες
  • Τηλεοράσεις μόνιτορ  DVD
  • Ηχοσυστήματα μεγάφωνα ειδικές κατασκευές
  • Ιντερνετικά συστήματα VSAT και επίγεια 
  • Υποβρύχιες κάμερες

ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
E-mail:info@electromarinaservice.gr & elmarserv@msn.com
Κιν: +30 6944813947